כתם לבן על השקד בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/06/2016 | 16:49 | מאת: שירה

שלום רב, לפני מס' ימים יצאה לי מעין נקודה לבנה (דומה למוגלה) על השקד השמאלי, ללא כאבי גרון,ללא חום או כל סימפטום אחר. משטח גרון יצא תקין, בבדיקת דם יצא לי ערך של אנטיסטרפטוליזין- 302 יש לי תור לרופא אא"ג רק בעוד מס' ימים. מה זה יכול להיות?

שלום רב, יצאה לך נקודה לבנה (דומה למוגלה) על השקד השמאלי, ללא כאבי גרון,ללא חום או כל סימפטום אחר. משטח גרון יצא תקין. הטוב ביותר הוא שרופא אא"ג יבדוק. יתכןוהעניין לא רציני כלל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים