ניתוח הוצאת שקדים בגיל 80

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

05/06/2016 | 13:40 | מאת: מרים

שלום רב! אני כבת 80 ומזה שנים אני סובלת מכאבי גרון שחוזרים ונשנים כל פעם. הסתבר שיש לי חורים בשקדים, וכל פעם נכנס מזון לחורים וזה גורם לי להפרעות, שעול וכאבים ממש מציק. רצוני לדעת האם בגילי 80 שנה ניתן להוציא את השקדים, האם אין בזה סכנה, זה בוודאי יקל עלי. בתודה מרים.

שלום, את בת 80 ומזה שנים סובלת מכאבי גרון שחוזרים. להפרעות, שעול וכאבים ממש מציק. ראשית לא בהכרח צריך להוציא שקדים עקב כך. ניתן לטפל בשטיפות מרובות וטיפול שמרני. אם אין ברירה, ניתן להקטין שקדים עם COBLATION ניתן גם בגילך. בשיטה זו יותר קל. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים