אף סתום תדיר ובשל כך קושי לנשום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/04/2016 | 12:02 | מאת: שלומי

שלום ד"ר שנים האף שלי סתום לסירוגין-פעם בנחיר ימין ופעם בנחיר שמאל-הדבר קורה בעיקר בקיץ אך גם בחורץ יש לי מידי פעם אף סתום-מה שגורם לי לקנח את האף ע"פ לנסות ולפתוח את האף עשרות פעמים ביום, אציין גם שמבנה האף שלי הוא קצת מוזר-הוא בעל מבנה נשרי ושאני סובל מגיל קטן מאסתמה שבגינה אושפזתי 3 פעמים בביה"ח בילדותי(הפעם האחרונה הייתה בגיל 11), ניסיתי גם תכשירים כדוגמת אוטריווין אך זה לא ממש הועיל לי-אשמח אם תגיד לי מה אוכל לעשות ומה בדיוק הבעיה ממנה אני סובל

שלום, האף שלך סתום לסירוגין-פעם בנחיר ימין ופעם בנחיר שמאל-הדבר קורה בעיקר בקיץ אך גם בחורף. ניסית גם תכשירים כדוגמת אוטריווין אך זה לא ממש הועיל . כדי לקדם את האבחנה דרושה בדיקת הממצאים באף ע"י רופא אף אוזן גרון , לראות מה הבעיה הגורמת לתלונותיך. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים