עזרה בפיענוח סיטי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

04/04/2016 | 21:53 | מאת: גיל

בתוצאות סיטי מערות הפנים שעשיתי התקבלה תוצאה כדקלמן: הסינוס המקסילרי השמאלי קטן, עם מלאות שלמה, רקע דלקתי. עם חסימת OMC איורור תקין של שאר הסינוסים הפראנזליים. במחיצת האף סטייה ימינה בחלק המרכזי, עם זיז קטן והצרות חלל האף מימין. סיכום: סינוסיטיס מקסילרית משמאל עם חסימת OMC ללא שינוי אשמח לעזרתך, מה זה אומר? קבעתי תור לאף אוזן וגרון אבל אני לחוצה מהתשובות והתור רק עוד שבועיים...

שלום, בתוצאות סיטי מערות הפנים הסינוס המקסילרי השמאלי קטן, עם מלאות שלמה, עם חסימת OMC . איורור תקין של שאר הסינוסים הפראנזליים. במחיצת האף סטייה ימינה בחלק המרכזי, עם זיז קטן והצרות חלל האף מימין. זה אומר כי יש מלאות בסינוס מקסילרי שמאלי. יש צורך בבדיקה קלינית ולראות מה מפריע לך , האם זה דלקתי או ממצא אחר בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים