קרוסטות באף לאחר 25 יום אחרי ניתוח יישור מחיצה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

30/03/2016 | 12:41 | מאת: אריק

שלום רב. היום אני אחרי 25 ימים אחרי ניתוח יישור מחיצה באף והסרת קונכיות. מנחיר אחד אני נושם מצויין, ומהנחיר השני- לא. שבוע אחרי הניתוח הייתי בביקורת אצל הרופא, והאחרון אמר לי שאיני נושם טוב מהאף, משום שיש לי עדיין קרוסטות (/בצקות) בנחיר. האם ייתכן שהיום, (כאמור, 25 יום אחרי הניתוח) הקרוסטות באף עדיין קיימות? תודה רבה.

שלום, אחרי אחרי ניתוח יישור מחיצה באף והסרת קונכיות. מנחיר אחד אני נושם מצויין, ומהנחיר השני- לא. שבוע אחרי הניתוח היית בביקורת אצל הרופא, והאחרון אמר לי שאינך נושם טוב מהאף, משום שיש עדיין קרוסטות בנחיר. ייתכן שיש עוד קרוסטות באף , ויש לעשות שטיפות אף מרובות. אם עדין יש לך קושי בנשימה אפית, יש לפנות לרופא המנתח שוב לבדיקה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים