האם נגעי וגידולי עור יכולים להדביק ולצמוח בגרון או

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/03/2016 | 18:00 | מאת: יעקב

שלום ד'ר הערב הייתי עם חברים,ושם פגשתי מישהו שאני מכיר הייטב, שבעבר סיפר לי שיש לו סוג של סרטן עור, המיתבטא בהופעת גידולי עור או יבלות, שמידיי פעם מסירים לו אותם בניתוחי עור כירורגים,אינני יודע אם יש לו מחלת יבלות וירליות או סרטן עור, מה שוודאי זה המראה של יבלות ,גידולים קטנים בכל מיני מקומות אצלו כולל בידיים, הוא לחץ לי הערב ידיים, לא היה לי נעים שלא לתת לו יד, העיניין הוא שהייתי חייב מיד אחרי זה לקחת כדור ללחץ דם, כך שעם אותה יד פתחתי את כיסוי האלומיניום של הגלולה, ובלעתי את הכדור, האם קיימת אפשרות אפילו נמוכה שהגידולים האלה או היבלות במידה והן וירליות או מדבקות, האם עשויות עם הזמן להיתפתח אצלי או בגרון באו בסינוסים או בקנה הנשימה או בוושט, איזה שהם נגעים או יבלות או גידולים לאחר אותה נגיעה ביד של האיש, איך אוכל לדעת, או ניתן לדעת, אם ישנה הדבקה? , האם יכולים להופיע נגעים פנימיים כמו שהם מופיעים אצלו חיצונית? יש אפשרות כזו של הדבקה?אם זה מגורם ויראלי, או אולי גידולי אחר,או בכלל? יש נגעי עור על כפות הידיים שהם מדבקים ויכולים גם ליצור נגעים פנימיים, בסיטואציה כפי שתיארתי? תודה מראש

שלום, יבלות , או גידולים קטנים בכל מיני מקומות אצל החבר, כולל בידיים, לא עוברות לסינוסים והגרון בצורה כה קלה. אנו גם לא יודעים כלל איזה יבלות יש לו אם בכלל? אין כל אבחנה ולכן קשה מאוד להתייחס. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים