שאלה חשובה בנוגע לאף סתום

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/03/2016 | 12:34 | מאת: יניב

פתרונות לאף סתום - יש לי שפעת החום ירד (לוקח אנטיביוטיקה)ואני לוקח אוטריוין לאף סתום כבר שבוע פעמיים ביום. הבנתי שזה יכול להזיק.מה לעשות? האף ממש סתום לפעמים. מי מלח יש לי אבל אסור כי יורד דם קצת באף. ראיתי היסאן ספריי אולי יותר טוב?אם לא מה לעשות? אוטריוין אפשר להמשיך פעם ביום?

שלום, פתרונות לאף סתום - אוטריוין לאף סתום כבר שבוע פעמיים ביום זה מספיק. אכן זה יכול להזיק. מי מלח - יש תכשירים כמו אורימר, או סטרימר שיכולים לעזור. היסאן ספריי גם יכול לעזור. אם הבעיה נמשכת גש לרופא א א גרון . אול קלרינז יעזור הרבה בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים