אחרי ניתוח יישור מחיצה והסרת קונכיות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

10/03/2016 | 20:58 | מאת: אריק

שלום רב, עברתי ניתוח יישור מחיצה והסרת קונכניות לפני שבוע. הרופא המנתח שם לי טמפונים שנמסים. עברו כבר 6 ימים ואני נושם טוב רק מנחיר אחד, והנחיר השני כמעט סתום לחלוטין.. היתכן שהטמפון השני לא נמס? או שמא ייתכן שהניתוח לא צלח? תודה רבה.

שלום, עברת ניתוח יישור מחיצה והסרת קונכניות לאחרונה. הרופא המנתח שם לך טמפונים שנמסים. לאחר 6 ימים ואתה נושם טוב רק מנחיר אחד, והנחיר השני כמעט סתום לחלוטין. יתכן שהטמפון השני לא נמס לגמרי ויתכן שיש באף קרוסטות שצריך לנקות. מציע לגשת לרופא לבקורת. בברכה

27/03/2016 | 16:54 | מאת: אריק

שלום רב. היום אני אחרי 25 ימים אחרי ניתוח יישור מחיצה באף והסרת קונכיות. מנחיר אחד אני נושם מצויין, ומהנחיר השני- לא. שבוע אחרי הניתוח הייתי בביקורת אצל הרופא, והאחרון אמר לי שאיני נושם טוב מהאף, משום שיש לי עדיין קרוסטות (/בצקות) בנחיר. האם ייתכן שהיום, (כאמור, 25 יום אחרי הניתוח) הקרוסטות באף עדיין קיימות? תודה רבה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים