אף סתום תמידי לרוב בערב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/03/2016 | 10:09 | מאת: שירית

שלום רב אני סובלת כבר תקופה ארוכה של אף סתום בעיקר בשעות הערב כך שאיני יכולה לישון ואז משתמשת בטיפות אלף אלרין או אוטריווין אני מודעת לכך שיש צורך להמנע משימוש ממושך בטיפול אף אך הקושי לישון גובר על הידיעה הזאת. רופא א.א.ג נתן לי סטרואידים לאף פלוקונז אני משתמשת בזה כבר כ 3 חודשים כמה זמן אפשר להשתמש בפלוקונז באופן קבוע 2 לחיצות בכל נחיר ביום תודה לתשובתך המהירה

שלום, את סובלת כבר תקופה ארוכה של אף סתום בעיקר בשעות הערב. את משתמשת בטיפות אף אלרין או אוטריווין . את מודעת לכך שיש צורך להמנע משימוש ממושך בטיפות. רופא א.א.ג נתן לך סטרואידים לאף 3 חודשים - אם זה פתר את הבעיה ועוזר ניתן להשתמש עם זה תוך מעקב מספר חודשים. עדיף מאוטריבין. בברכה תודה לתשובתך המהירה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים