תוצאות סי.טי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

01/03/2016 | 21:02 | מאת: שי

שלום רב, בעקבות שיעול לא פוסק הופנתי לבדיקת CT, להלן הממצאים, אודה לעזרתך בהבהרת הממצאים והאם מדובר במשהו חמור: מלאות היפודנסית שלמה במערת הלסת משמאל. התעבות פוליפואידית של רירית בסמוך לקונכה תיכונה משמאל . חסימת OMC משמאל. התעבות רירית בחלק מתאי האטמואידים והיקף של מערת הלסת מימין. תודה רבה, שי

שלום, בעקבות שיעול לא פוסק הופנת לבדיקת CT, הממצאים: מלאות היפודנסית שלמה במערת הלסת משמאל. התעבות פוליפואידית של רירית בסמוך לקונכה תיכונה משמאל . חסימת OMC משמאל. התעבות רירית בחלק מתאי האטמואידים והיקף של מערת הלסת מימין. נראה כי קיימת מחלה של חלק מהסינוסים שיכולה להיות קשורה לשיעול. לכן הייתי חוזר לרופא א א ג שהפנה אותך לצורך המשך בדיקה וטיפול תואם. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים