לחץ באוזן וכחכוח בגרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/02/2016 | 12:04 | מאת: אמיר

אני בן 43 וסובל כל שנה באופן קבוע בתקופת החורף מנזלת שאני מרגיעש שתקועה בגרון ובמערות האף ויוצרת לחץ על אוזן שמאל . עשיתי ניתוח לפני כ 8 שנים להסרת קונכיות וישור מחיצה , אני מרגיש שהאף נפתח קצת אבל עדיין קבוע אני מושבת כ 3 פעמים בחורף למשך שבוע ימים כל פעם. אני מבצע שטיפות עם מלח דרך האף בזמן הצינון. אני מרגיע שיש בעיה במעבר של הנזלת בצד שמאל שלי שבאופן קבוע שיש קצת צינון זה נתקע בין האף לאוזן ויוצר לחץ שגורם לחולשה וכאבי ראש.

שלום, אתה סובל כל שנה באופן קבוע בתקופת החורף מנזלת שתקועה בגרון ובמערות האף ויוצרת לחץ על אוזן שמאל. עברת ניתוח לפני כ 8 שנים להסרת קונכיות וישור מחיצה. אתה מרגיע שיש בעיה במעבר של הנזלת בצד שמאל לצורך כך יש לעבור בדיקת א א גרון נוספת ובדיקה אנדוסקופית עם סיב אופטי ואז ניתן לדעת אם משהו מפריע עדין. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים