כאב ראש - בדיקת MRI גזע המוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

24/02/2016 | 09:21 | מאת: מיכל

שלום,שלחו אותנו לעשות MRI בגלל כאב ראש והתשובות שקיבלנו - בהסתכלות על מערות הפנים- נראית רטנציה ציסטית גדולה הממלאת את חלל הסינוס המקסילרי השמאלי ובנוסף יש רטנציות ציסטיות קטנות יותר בסינוס המקסילרי הימני. עיבוי ריריות קל בתאים אתמואידלים משני הצדדים וכן רטנציות זעירות בתא הספנואידלי הימני. וחשש לתזוזה של הדיסק במפרקי הלסת לקורלציה קלינית. אודה לך האם תוכל להגיד לנו מה זה אומר? ולאיזה רופא ומה צריך לעשות עם מה שיש לו ? תודה רבה

שלום, הפניה ל MRI בגלל כאב ראש בבדיקה- בהסתכלות על מערות הפנים- נראית רטנציה ציסטית גדולה הממלאת את חלל הסינוס המקסילרי השמאלי ובנוסף יש רטנציות ציסטיות קטנות יותר בסינוס המקסילרי הימני. עיבוי ריריות קל בתאים אתמואידלים משני הצדדים וכן רטנציות זעירות בתא הספנואידלי הימני. חשש לתזוזה של הדיסק במפרקי הלסת לקורלציה קלינית. הפירוש שיש ממצאים בסינוסים שיכולים לגרום לכאבי הראש וכן בפרקי הלסת. כדאי לעבור בדיקה אצל מומחה אף אוזן גרון ורופא מומחה פה ולסת. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים