אף סתום, כנראה עקב אלרגיה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/02/2016 | 15:59 | מאת: איתי

לום וברכה. כמדי שנה(כבר שנה שנייה) בתקופה זו של השנה מתחיל לי צינון/אלרגיה שמשפיעה על התפקוד שלי, אך יותר מכל על יכולת הנשימה מהאף. מתלווה לזה צריבות בעיניים וצרידות אך זה מתגמד לעומת הסבל של האף הסתום. אני לא מצליח להרדם בלילות אלא אם כן אני נוטל "קיסלוויט" שאותה אני צורך פעם ביום לפני השינה. השאלה שלי היא האם אוכל להשתמש בה באופן קבוע, פעם ביום, לפני השינה לאורך התקופה הזו עד שתעבור האלרגיה? (פעם שעברה חלפה לאחר חודש) כמובן אם אפשר לאבחן את הבעיה אני אשמח.

שלום, יש לך צינון/אלרגיה שמשפיעה על התפקוד, אך יותר מכל על יכולת הנשימה מהאף. יש סבל של האף הסתום. אתה נוטל "קיסלוויט" שאותה אתה צורך פעם ביום לפני השינה. לא מומלץ להשתמש בה באופן קבוע, לפני השינה כי זה גורם למעין התמכרות. עדיף להגיע לרופא א א גרון לבדיקה ואולי ניתן לתת תחיף תרופתי או לפתור הסעיה בשיטה כירורגית. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים