סינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

17/02/2016 | 08:01 | מאת: לירון

למעלה מחודשיים אני סובלת מכאבים באיזור האף,וכאבי ראש באיזור העניים. לפני כ חודש וחצי עשיתי צילום שבו גילו דלקת בסינוס ספקילרי בצד שמאל. לקחתי אנטיביוטיקה(אוגמנטין) ששיפרה את המצב אבל לא לגמרי. לאחר שחזרתי שוב לרופא בטענה שאני עדיין מרגישה לחצים ואף סתום הוא שלח אותי לבדיקת אלרגיה. האם יש אופציה לשפר את המצב? אני ממש סובלת וקשה לי להתרכז מרוב הכאבים. תודה

שלום, למעלה מחודשיים את סובלת מכאבים באיזור האף,וכאבי ראש באיזור העיניים. לפני כ חודש וחצי צילום הראה דלקת בסינוס מקסילרי בצד שמאל. לקחת אנטיביוטיקה(אוגמנטין) ששיפרה את המצב אבל לא לגמרי. הרופא שלח אותך לבדיקת אלרגיה. אם אין הטבה יש מקום להחליף אנטיביוטיקה וטיפול עד לחלוף הסינוסיטיס. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים