סינוסיטיס וכאבי ראש לילד בן 8

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

13/02/2016 | 20:14 | מאת: שירה

שלום, בני בן ה8 סובל למעלה מחודש ימים מכאבי ראש חזקים כל יום כל היום בעיקר באזור המצח אך לא רק לטענתו. בבדיקת רופאת ילדים (ללא צילום) ההשערה היתה סינוסיטיס ולכן קיבל אוגמנטין ל 10 ימים+סינופד. לאחר סיום הטיפול אין שום הטבה למעט השיעול שנפסק. בדיקות עיניים +ניאורולוג תקינות. הילד נבדק ע"י רופא א.א.ג לפני יומיים ולטענתו מדובר בסינוסיטיס על רקע אלרגי. קיבל סירופ אריוס+טיפות פליקסונז למשך 14 יום. מהו סינוסיטיס על רקע אלרגי? מתי צפוי שיפור במידה והאבחנה נכונה? ובמידה ולא נראה שיפור מה ניתן לעשות ? תודה מראש

שלום, בנך בן ה8 סובל מכאבי ראש חזקים כל יום כל היום בעיקר באזור המצח. בבדיקת רופאת ילדים ההשערה היתה סינוסיטיס ולכן קיבל אוגמנטין ל 10 ימים+סינופד. לאחר סיום הטיפול אין שום הטבה למעט השיעול שנפסק. בדיקות עיניים +ניאורולוג תקינות. הילד נבדק ע"י רופא א.א.ג ולטענתו מדובר בסינוסיטיס על רקע אלרגי. קיבל סירופ אריוס+טיפות פליקסונז למשך 14 יום. סינוסיטיס על רקע אלרגי- הכוונה כי הגודש באף נגרם ממצב אלרגי ונוצרה דלקת בסינוסים. בכל מקרה יש צורך בטיפול ואם אין הטבה יש צורך בצילום. אם לא משתפר יש לשקול CT בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים