אבאמיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/01/2016 | 21:08 | מאת: לימור

ד"ר שלום קיבלתי מהרופא ספריי אבאמיס למשך שלושה חודשים פעמים ביום 2 לחיצות בכל נחיר. השבוע מסיימת את התקופה. הרופא המליץ להמשיך פעמים ביום לחיצה אחת בכל נחיר. שמתי לב כבר הרבה זמן שיש לי "מוקוס" הוא יוצא שחור נראה מצופה בדם שנקרש. ולזכרוני בהתחלה היו מספר פעמים של קינוח אף עם מעט דם. למרות כל זה המשכתי כרגיל. האם יכול להגרם נזק לרירית? האם להמשיך עם הטיפול? אם נגרם נזק מה עושים? הרופא שלי בחול בחודש הקרוב. תודה על תשובתך רקע: בת 41 יתר לחץ דם

שלום קיבלת מהרופא אבאמיס למשך שלושה חודשים. יש לך "מוקוס" שיוצא שחור נראה מצופה בדם שנקרש. יכול להיות יובש ברירית ולעיתים מעט דימום. אם הבעיה לא משמעותית להמשיך עם הטיפול. אפשר לשים מעט וזליןלשימון האף. בכל מקרה כדאי בקורת לרופא המטפל. אבמיס היא תרופה טובה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים