ct

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

27/01/2016 | 17:56 | מאת: דניאל

שלום,אשמח לקבל הסבר על ct שעשיתי (יש לי תור בבי"ח עוד שבוע). אחרי 3 חודשים של טיפול בתרופות כולל סטרואידים שלא עזרו. וכאבי ראש חזקים שלא עוברים. הצללה שלמה של פרונטלי שמאל,התעבות רירית במקסילריים,הצללה של אטמואידים קדמייפ ואחוריים,נתעבות רירית בספנואיד שמאל. הכאבים קשורים לסינוסים ? תודה מראש על המענה.

שלום, אחרי 3 חודשים של טיפול בתרופות וכאבי ראש חזקים שלא עוברים, ראו הצללה שלמה של פרונטלי שמאל, התעבות רירית במקסילריים, הצללה של אטמואידים קדמייפ ואחוריים,התעבות רירית בספנואיד שמאל. נראה כמו שינויים בסינוסים המתאימים לסינוסיטיס כרונית והכאבים קשורים לסינוסים. כמובן האבחנה צריכה להיות רק לאחר בדיקתך אצל אף אוזן גרון כולל בדיקת ה CT בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים