שקדים נפוחים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/01/2016 | 23:12 | מאת: שיר

שלום, מזה כשלושה שבועות אני סובלת מכאבי גרון בשקדים יש לי כאבים בבליעה הייתה לי דלקת בגרון שתיתי אנטיביוטיקה וככרגע אין סימנים לדלקת עשיתי בדיקות דם משט גרון בדיקת אף אוזן. גרון והכל תקין אבל אני סובלת לא יודעת כבר מה זה אמרו אולי ריפלוקס אבל לא קשר לשקדים שנפוחים וכואבים כל כך הרבה זמן..האם יש לך איזה תשובה בישבילי. תודה

שלום, את סובלת מכאבי גרון בשקדים יש כאבים בבליעה והייתה דלקת בגרון לאחר טיפול באנטיביוטיקה - עבר והכל תקין. היה חשד לריפלוקס . אין קשר בי שקדים מוגדלים לרפלוקס. אם יש רפלוקס יש לטפל בהתאם בתרופה מקבוצת הPPI אם השקדים מוגדלים ויש דלקות יש לטפל בהתאם אצל רופא אף אוזן גרון. אם אין דלקות ואין תלונות- לעקוב. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים