ניתוח משולב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/12/2015 | 02:50 | מאת: יוני

לום רב ד"ר , אני מתכנן לעבור ניתוח משולב - הצמדת אוזניים קטנה + ניתוח פלסטי באף + הקטנת הקונכיות ( אובחנתי ) . השאלה שלי - עד כמה עניין הקטנת הקונכיות הוא עניין מורכב? אני שואל כדי לדעת עד כמה אני יכול לישון בשקט כשהמנתח הפלסטי הוא זה שיעשה זאת ולא אצטרך להפוך את ה"ארגון " של הניתוח למורכב עקב הצורך לתאם אף אוזן גרון מנתח שיגיע לניתוח הפלסטי של האף והאוזניים . מעניין אותי לשמוע את דעתך למרות שכאילו אתה בניגוד עניינים. תודה רבה

שלום, אתה מתכנן לעבור ניתוח משולב - הצמדת אוזניים קטנה + ניתוח פלסטי באף + הקטנת הקונכיות . לגבי שאלתך, עניין הקטנת הקונכיות הוא לא עניין מורכב. אולם מומלץ כי רופא א א גרון יבצע ניתוח זה בקונכיות. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים