ליחה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/12/2015 | 17:07 | מאת: חוסן

פרופ' שלום, אני בן 30 מזה תקופה אני סובל מהפרשת ליחה/ גודש לא באף אלה באזור יותר אחורי,התחושה הלא נעימה הזו מלווה אותי זמן רב. והגודש הזה יורד לי לגרון בצורה של ליחה לצמיגית שרוב הזמן אני מרגיש שהיא נתקעת לי בגרון ומתקשה בבליעתה. אני מנסה פעמים רבות להוציא את ההפרשה הזו דרך האף והפה לעיתים רחוקות זה מצליח לי. ההפרשה היא בצבע לבן והיא צמיגית. אני לא מעשן , אבל אני מרגיש שדרגת החומרה של המצב משתנה מיום ליום. אני מרגיש לחץ שלישי באוזניים אני חייב לפמפם כדי להרגיש טוב. ראוי לציין שאני צולל לאורך 3-4 שעות פעם בשבוע לעומק של 2-3 מטר אני לא יודע אם מדובר בסינוסיטיס או eustachian tubes שעושה לי בעיה. פרופ' אנא התייחסותך בבקשה תודה מראש

שלום, אתה סובל מהפרשת ליחה וגודש באזור יותר אחורי. והגודש הזה יורד לגרון בצורה של ליחה צמיגית שרוב הזמן אתה מרגיש שהיא נתקעת בגרון. ראוי לציין שאתה צולל לאורך 3-4 שעות פעם בשבוע לעומק של 2-3 מטר יתכן ויש קשר לסינוסיטיס או eustachian tubes או העיה אלרגית. יתכן גם רפלווקס ושטי. יש מקום לבדיקת אף אוזן גרון מקיפה ואולי גם סי טי סינוסים בהמשך. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים