שאלה בנושא בדיקת לרינקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

16/11/2015 | 18:22 | מאת: allegro

לפרופסור ברוורמן שלום רב, אני בן 61. לאחרונה בגלל בעיות שונות הקשורות בקיבה הופנתי על ידי מומחה גסטרו לרופא אאג על מנת לעשות בדיקת לרינקס לגילוי סמני רפלוקס. שאלותיי: 1- כיצד עושים בדיקה זאת? 2- האם משתמשים בה בהרדמה מקומית? 3-מה משך הזמן של בדיקה כזאת? 4- האם ניתן לנהוג לאחר הבדיקה? בתודה רבה מראש

שלום , הופנית לבדיקת לרינקס לגילוי סמני רפלוקס. 1- כיצד עושים בדיקה זאת? הבדיקה היא ע"י מראת לרינקס או עם סיב אופטי דרך האף. 2- האם משתמשים בה בהרדמה מקומית? כן 3-מה משך הזמן של בדיקה כזאת? 4- האם ניתן לנהוג לאחר הבדיקה? כן מדובר בבדיקה פשוטה ולא מסובכת. בברכה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים