מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

23/09/2015 | 18:10 | מאת: שאלה מורכבת

לפני עמה חודשים קיבלתי כאבים בפנים מקדימה לחץ באוזנים ואפקט אקו באזנים. נבדקתי על ידי רופא מומחה מטעם ביח ידוע עם צינורית. הוא אמר שבסינוסים אין כלום. רופאת משפחה התעקזה על צילום פנים סינוסים. כל הסינוסים הקדמיים "מקסילרים"? היו עם בעיה. התעקשה שאקח אנטיביוטירה וחזרתי לרופא מומחה תוך כמה ימים הוא התעקש שלמרות הצילום זה שום דבר. חזרתי לרופאה היא אמרה שהוא לא נורמלי. והתעקזה על סיטי שעשיתי אותו אחרי קרוב לשבוע מאז הצילום ועם אנטיביוטיקה כבר. בסיטי נמצא אבחנה סינוסיטיס. בקצור. המומחה טען שאין לי כלום. הבעיה נותרתי אם מומחה שאומר אין כלום. ואם סינוסיטיס. מ4ז האקו הולך וחוזר. והופיעו לי כמה פעמים לכמה ימים ורטיגו סטיבולרי רק בשכיבה ומצד לצד. יצאתי מתוסכל אני איני יודע מה הקשר בין הדברים. הרופאה אומרת שהנוזל באוזן הפנימית לוחץ אולי דלקת. מה לעשות? איך להתקדם באבחון טיפול. השתמשתי ובטאהיסטין. אבל כדי ליבש את הסינוס צריך נוסידקס לא לגמרי הבנתי אם הם נוגדים אחד את השני. המומחה מהקופה לא ממש מעונין לטפל וכתב בתיק שאין כלום למרות הסיטי. כך שזה בתיק וזה עובר גם לרופא אחר מהקןפה.אין לי יכולת לשלם לרופא פרטי חיצוני לגמרי. הלחץ באוזנים מפריע לי בתפקוד והורטיגו לא עובר למרות התרכול שעשולי בקופה. הרופאה מתעקשת שזה מהסינוסים. מחפש פתרון מעשי בעיקר. תודה

שלום, קיבלת כאבים בפנים ולחץ באוזנים. רופא מומחה אמר שבסינוסים אין כלום. רופאת משפחה התעקשה לגבי אנטיביוטיקה ורופא מומחה תוך כמה ימים התעקש שלמרות הצילום זה שום דבר. בסיטי אובחן- סינוסיטיס. מומחה אומר: אין כלום. אני ממליץ לגשת לעוד מומחה אף אוזן גרון לקבל דעה נוספת עם הסי טי. הוא כבר יבדוק לגבי הלחץ באוזנים - יתכן והבעיה משולבת. אי אפשר לתת תשובה פשוטה בלי לבדוק ולראות בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים