קליקים באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/09/2015 | 17:00 | מאת: אמילי

שלום רב, מזה חודש ימים אני סובלת מתחושה של אוזן סתומה וקליקים שבעיקר אני מרגישה אותם בלילה. רופא אף אוזן גרון לא מצא אצלי דלקת והפנה לבדיקת שמיעה ולחצים באוזן. אני אישית לא מרגישה שהשמיעה באוזן שמאל ירדה. במה יכולה לעזור הבדיקה וממה יכולים לנבוע הקליקים ועל איזו מחלה הם יכולים להעיד? תודה.

שלום, חודש ימים תחושה של אוזן סתומה וקליקים שבעיקר מפריעים בלילה. רופא אף אוזן גרון לא מצא דלקת והפנה לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה. הבדיקה יכולה לבדוק אם יש בעיה באוזן עצמה בה את מרגישה שהיא סתומה. הקליקים יכולים לנבוע גם ממפרק הלסת הסמוך לאוזן. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים