סטרפטקוקוס סי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/08/2015 | 00:18 | מאת: יוני

היי לפני חודשיים וחצי במשטח גרון התגלה סטרפטקקוס סי וטופל ברפפן 500 פעמיים ביום עשרה ימים לאחר חודשיים שוב כעב הגרון הפעם התגלה סטרפטקוק איי טופל גם פעמיים ביון רפפן 500 כול טבליה יום לאחר סיום נטילת הכדורים שוב גרון כועב שוב התגלה סטרפטקוקוס סי מה פשר הדבר ? אני בן 30 בריא בדרך כלל האם סטרפטקוקוס סי מחייב אנטיביוטיקה .?

שלום לפני חודשיים וחצי במשטח גרון נמצא סטרפטקקוס סי וטופל ברפפן. לאחר חודשיים שוב כאב הגרון והפעם התגלה סטרפטקוק איי שטופל גם ברפפן . בהמשך שוב התגלה סטרפטקוקוס סי . נראה כי יש לך דלקת שקדים כרונית סטרפטקוקוס מחייב אנטיביוטיקה. ממליץ לפנות לרופא א א גרון לשקול טיפול מונע או טיפול אגרסיבי יותר בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים