סינוסיטיס כרוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

14/07/2015 | 23:02 | מאת: יוני

סובל כחצי שנה מקשיי הירדמות, כטבי ראש כמו כן גם מאף סתום ונזלת כרונית בMRI ראש נצפה : עכירות במערות הפנים , סינוס ספנואידלי , אתמואידלים , והסינוסים הפרונטליים לקונרלציה קלינית באשר לסינוסים. אשמח לדעת מה אומרים תוצאות MRI תודה מראש

שלום, סובל כחצי שנה מקשיי הירדמות, כאבי ראש ומאף סתום ונזלת כרונית בMRI ראש נצפה : עכירות במערות הפנים , סינוס ספנואידלי , אתמואידלים , והסינוסים הפרונטליים לקונרלציה קלינית באשר לסינוסים. הפענוח מתאים כנראה לסינוסיטיס כרונית. מומלצת בדיקת אף אוזן גרון

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים