בליטה בקצה האף + סחוס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

01/07/2015 | 12:34 | מאת: שיר

היי ד"ר ברוורמן, הייתי היום אצל מומחה אף אוזן גרון דרך קופת החולים, אני סובלת מזה כמה חושדים מתחושה של "נפיחות וגודש" בנחיר ימין, אף הופיעה לי בליטה מצד ימין של האף, הרופא בדק ואמר כי מדובר על קריסה של הסחוס בקצה האף ולכן הבליטה, שהוא פתח את הנחיר את המכשיר הוא שאל אם הוטב לי אמרתי שכן, הוא אמר שזה תהליך אנטומי וזה שכיח. האם כך הדבר? נשמע לי מוזר שבגיל 28 אני סובלת מקריסה של הסחוס...כמו גם שהבליטה על האף מפריעה לי וגם ההפרעה בנשימה (הוא אמר לי והסכמתי איתו שזה קורה רק שאני נושמת חזק!) אודה לדעתך, שיר

היי שיר, היית אצל מומחה אף אוזן גרון כי את סובלת מזה כמה חודשים מתחושה של "נפיחות וגודש" בנחיר ימין. הופיעה בליטה מצד ימין של האף. הרופא בדק ואמר כי מדובר על קריסה של הסחוס בקצה האף ולכן הבליטה. מדובר במבנה אנטומי. אם זה מפריע לך לנשום ניתן לתקן בניתוח פשוט בד"כ. בברכה

12/02/2018 | 15:59 | מאת: מאיר שלוי

האם ניתן לתקן את זה בניתוח לישור מחיצה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים