מחיצת האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/06/2015 | 01:46 | מאת: אריק

שלום ד"ר, אני בן 17 ונודע לי ע"י רופאת אאג מומחית שאני צריך לעבור ניתוח למחיצת האף כי יש לי סטייה חמורה. היא אמרה לי שאחכה עם הניתוח עד שאפסיק לגדול מסיבה שהניתוח עובר דרך נקודות שפגיעה בהם זה פגיעה בגדילה ולכן המליצה לי לפני גיוס לצבא.. רציתי קצת פרטים על הניתוח אבל שכחתי לשאול.. היא אמרה שזה בערך חצי שעה עד שעה ורבע.. מה לוקח כל כך הרבה זמן? ההרדמה? ומה ההשלכות .. הליכים לאחר הניתוח ועוד .. בנוסף היא המליצה על אבאמיס.. אך אני מרגיש שזה לא עוזר לי מה אוכל לעשות? תודה מראש

שלום, אתה בן 17 הומלץ לך לעבור ניתוח למחיצת האף כי יש לך סטייה חמורה במחיצה. הרופאה אמרה שתחכה עם הניתוח עד שתפסיק לגדול. לכן המליצה לך לפני גיוס לצבא. הניתוח אורך כשעה עם ההרדמה. יש בד"כ טמפונים באף יומיים. שבוע מנוחה. ניתן לעשות תור לניתוח. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים