דקסאפרין טיפות עיניים - לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/06/2015 | 16:36 | מאת: נועם

שלום, הייתי אצל אף אוזן גרון, וקיבלתי טיפות דקסאפרין, שאני אמור לשים באף (2 טיפות, 3 פעמים ביום). על המרשם היה כתוב "DEXEFRIN - EYE DROPS", וגם על המוצר עצמו כתוב שזה לעיניים - ללא כל איזכור לשימוש באף. יכול להיות שהיה בלבול בהדפסה? או שזה תקין? הד"ר שביקרתי היום כבר לא זמינה, ואני רוצה להתחיל טיפול. תודה! נועם.

שלום, היית אצל רופא אף אוזן גרון, וקיבלת טיפות דקסאפרין, לאף .על המרשם היה כתוב "DEXEFRIN - EYE DROPS", וגם על המוצר עצמו כתוב שזה לעיניים - ללא כל איזכור לשימוש באף. אלו טיפות עיניים המכילות סטרואידים, נאומיצין ופנילאפרין יכולות לעזור גם לרירית האף לפי החלטת הרופא. אם זה מה שניתן הכוונה הייתה כנראה לשימוש באף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים