שאלות חשובות!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

16/06/2015 | 12:57 | מאת: שולי.

שלום רב פרופסור, 1.האם ישנו קשר בין ניתוח בלוטת רוק מוגדלת שבצעתי לפני כמה שנים, לבין צפצופים באוזן ושמיעה שונה (יותר אקוסטית ואטומה) באזור אוזן הניתוח לעיטים. 2.כמו כן מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב הקיים. תודה מקרב לב!!

שלום, האם ישנו קשר בין ניתוח בלוטת רוק מוגדלת שבצעת לפני כמה שנים, לבין צפצופים באוזן ושמיעה שונה (יותר אקוסטית ואטומה)? אין נראה קשר ישיר. מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב הקיים? בדיקת אזנים ואף אוזן גרון אצל מומחה א א גרון בברכה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים