נשימה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/06/2015 | 21:15 | מאת: ליה

שלום דוקטור, בשבוע האחרון אני מרגישה שהנשימה שלי פחות טובה, ופחות אוויר מענס דרך דרכי הנשימה, כמו כן אני מרגישה שאין לי ממש יכולת לפהק והפה רק נפתח. אני לאחר דלקת גרון אבל לא יודעת אם יש קשר. ממה יכולה לנבוע הסיבה? לאיזה רופא מומחה עלי לפנות (אף אוזן גרון אן רופא ריאות)? אני בת 40, לא מעשנת.

שלום, מרגישה שהנשימה פחות טובה, כמו כן אין ממש יכולת לפהק והפה רק נפתח. את לאחר דלקת גרון. יתכן ומדובר במחלה ויראלית המשפיעה על הנשימה ויתר התחושות. אם אין הטבה כדאי לעבור בדיקת רופא אף אוזן גרון. בברכה

14/06/2015 | 09:11 | מאת: ליה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים