כאב גרון מתמשך וצרידות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/05/2015 | 08:40 | מאת: מיה

שלום דוקטור, אני סובלת מיזה כשבועיים וחצי מצרידות וגירוי/ כאב קל בגרון, אחרי טיפול אנטיביוטי של 5 ימים, בינתיים אין כל כל שיפור (ממש טיפה), רופא אאג התסכול בגרון ואיבחן שהגרון עדיין קצת דלקתי ונפוח, ממה יכולה לנבוע הסיבה לכך שעדיין זה לא נרפא גם לאחר טיפול אנטיביוטי?

שלום, את סובלת כשבועיים וחצי מצרידות וגירוי קל בגרון. אחרי טיפול אנטיביוטי של 5 ימים אין כל שיפור. רופא אאג אבחן שהגרון עדיין קצת דלקתי ונפוח.יתכן ןהמחלה ויראלית ולכן לוקח יותר זמן. אם הבעיה עדין נמשכת ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון חוזרת כולל בדיקת מיתרים עם סיב אופטי. בברכה

03/06/2015 | 08:01 | מאת: לי

08/06/2015 | 08:03 | מאת: מיה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים