לחץ באוזן וצרידות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/05/2015 | 07:15 | מאת: לי

שלום דוקטור, אני בחורה בת 39, סובלת וצרידות ותחושת חוסר נוחות קלה בגרון, לאחר טיפול אנטיביוטי התחיל להופיע לי גם לחץ קל באוזן. יד לי תור לרופא אך רציתי לדעת ממה זה יכול לנבוע?

שלום, את סובלת וצרידות ותחושת חוסר נוחות קלה בגרון, לאחר טיפול אנטיביוטי התחיל להופיע לי גם לחץ קל באוזן. יתכן וזוהי דלקת באזור הגרון- או מיתרי הקול, יתכן ומדובר במחלה ויראלי, יתכן וקיים גודש במערכת הנשימה העליונה וזו הרגשתך. בדיקת אף אוזן גרון תוכל לתת כיוון מדוייק יותר לבעיה. בברכה

28/05/2015 | 08:35 | מאת: לי

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים