תעלות אף צרות מולדות..יש מה לעשות?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

26/04/2015 | 22:54 | מאת: שי

שלום לפרופ ברוורמן לבתי(28) תעלות האף צרות מאוד עד כדי חסימה. היא לא מצליחה להריח כלום ונושמת דרך הפה בלבד.במיקרה של צינון המצב גרוע מאוד.בביקור אצל מומחה לפני מספר שנים .. הוא אמר שהיא "נכה" ואין מה לעשות. שאלתי... האם ניתן לנתח או האם ישנו טיפול חדשני שאפשר לתקן את הבעייה? תודה לכם.

שלום, לבתך תעלות האף צרות מאוד עד כדי חסימה. היא לא מצליחה להריח כלום ונושמת דרך הפה בלבד.במיקרה של צינון המצב גרוע מאוד. מומחה לפני מספר שנים אמר שאין מה לעשות. כדי לדעת אם ניתן לנתח צריך לבדוק את האף באופן יסודי אין משהו חדשני אך קודם צריך אבחנה מדוייקת ואז מחפשים פיתרון. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים