עזרה כאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/04/2015 | 00:08 | מאת: אפי

שלום רב. זה כי שנתיים סובל מדקירה בחיך מין כאב גרון קוצר נשימה לא דווקא בריצה בקרתי פעמיים רבות אצל מומחה א.ג.ג ביצעתי צילום רנטגן גרון וסינוס היה תקין בדק אותי הרופא עם צינורית לתוך האף ואמר שלא רואה שום דבר מדאיג בחודשים האחרונים יש לימפות נפוחות באיזור צוואר עשיתי בדיקת אולטרסאונד לבלוטות ונמצאו שהם ממש קטנות יש לציין יש לי כאב סינוס צד ימין למרות שיצא צילום תקין .ו בנוסף כאב לסת צד ימין פניתי לרופא פה ולסת בדקה אותי ואמרה שלא רואה בעייה (בדיקה פיזיולוגית בלבד ) ו בחודשים האחרונים יש עלייה בתפקידו כבד פי 2 . שאלתי היא האם יש חשש לסרטן כלשהו באיזור גרון צוואר ראש האם אני יכל לעשות בדיקה מקיפה שתורד ממני את החשש

שלום, לדבריך, שנתיים יש לך דקירה בחיך וכאב גרון. מומחה א.א.ג בדק אותך לדבריך, וביצעתי צילום רנטגן כולל סינוס שהיה תקין. בדיקת אולטרסאונד לבלוטות צוואר תקין לדבריך. רופא פה ולסת בדק ללא בעייה . במידה ואתה עדין מודאג גש שוב לבדיקת מומחה אף אוזן גרון- אם אין כל ממצא כנראה שאתה בסדר. איני יכול לשלול מחלות קשות דרך האינטרנט. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים