ניתוח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/03/2015 | 22:57 | מאת: זיו

שלום, האם יש ניתוח להרחבת פתחי האוויר באף? אין לי מחיצת אף עקומה ואני לא מעוניין בניתוח סינוסים המסורתי כי הא.א.ג אמר שזה ימנע רק את הסינוסיטיס הכרוני ולא את האף הסתום והנזלת שלא מפסיקה כתוצאה מהאלרגיה. ישנו ניתוח שיכול להוות תחליף לחיסונים לאלרגיה מדי חודש?

שלום, במידה ויש נזלת אלרגית ואף סתום לעיתים יש גודש בקונכיות התחתונות. אם שום טיפול שמרני לא עוזר, ניתן לשקול טיפול כירורגי בקונכיות אך זה מותנה בבדיקה הקלינית שלך ומצב הקונכיות. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים