כאב חד בנחיר הימני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/03/2015 | 09:05 | מאת: מאיר

שלום רב, מזה יומיים שאני סובל מכאב חד בנחיר הימני, וכל פעם שאני לוחץ על הנחיר אני חש כאב חד. יש לציין שהוא אדום מעט. למה אני צריך לחשוש? אני בן 17, ללא שפעת או צינון וכו. תודה רבה

שלום, אתה סובל מכאב חד בנחיר הימני, וכל פעם שאתה לוחץ על הנחיר יש כאב חד. יש לציין שהוא אדום מעט. יתכן ויש דלקת של עור האף, או זקיק שיער באף. יכול לגרום לכאב ויש מקום לבדיקת א א גרון. יתכן ומשחה אנטיביוטית תספיק ואולי צריך אנטיביוטיקה... גש לבדוק. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים