נזלת ושיעול ממושך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

15/02/2015 | 17:49 | מאת: מודאג

שלום, אני כבר מעל חודשיים משתעל, לפעמים עם ליחה. בחודשיים האלה יש לי גם נזלת, בצבע צהבהב ירקרק. הלכתי לרופא ששלח אותי לצילום חזה שלא נמצא בו דלקת. ניתנה לי אנטיביוטיקה שעזרה לתסמינים אך לא הבראתי לגמרי, ועדיין יש לי נזלת ושיעול עם ליחה.. מה יכולה להיות הסיבה? הרופא חושב שסינוסיטיס אבל זה נמשך המון זמן..

שלום, מעל חודשיים משתעל, לפעמים עם ליחה וגם נזלת, בצבע צהבהב ירקרק. רופא שלח לצילום חזה שלא נמצא בו דלקת. ניתנה אנטיביוטיקה שעזרה לתסמינים אך לא הבראת לגמרי, ועדיין יש לך נזלת ושיעול עם ליחה.. יתכן והבעיה ממקור ויראלי. אם ממשיך, אולי צריך הדמייה של הסינוסים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים