הליטוזיס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

11/02/2015 | 18:54 | מאת: אבי

שלום לך, אני בן 22, וכבר שנים רבות שאני סובל מהליטוזיס. סיימתי היום בירור גסטרו ללא ממצאים כלשהם. בנוסף אני בבירור אאג במרפאות חוץ. לא מזמן שהייתי אצלו פעם ראשונה הוא איבחן גודש בקונכיה? הוא נתן לי סטרונאז וכדורים לבליעה של תרימה. יש לי מעט חסימה באף אך לא משהו קריטי, ליחה באופן קבוע. מה הסיכוי שזאת הסיבה להליטוזיס? תודה רבה

שלום, אתה סובל שנים רבות מהליטוזיס. בירור גסטרו - ללא ממצאים כלשהם. יש לך מעט חסימה באף אך לא משהו קריטי, ליחה באופן קבוע. לא ברור כי זו הסיבה. מציע לבדוק את השקדים והסינוסים בנוסף לשיניים. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים