כאבי סינוסים - גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/02/2015 | 15:33 | מאת: אייל

שלום יש לי כאב גרון בצד ימין כבר כמה ימים. הכאב החל במקביל לכאבים בפנים גם בצד ימין וצינון. לפני חודשיים היה לי אותו דבר ללא צינון וזה עבר לבד..רופאת המשפחה לא ראתה כלום בגרון ומשטח גרון חזר שלילי. הכאב מציק מאד ומופיע גם שיש שיעול ואפילו שאני עושה גרפס. האם יכול להיות שזה קשור לסינוסים ? ואם זה קשור לסינוסים...למה זה מתבטאגם בגרון? אייל

שלום, יש לך כאב גרון בצד ימין מספר ימים. הכאב החל במקביל לכאבים בפנים גם בצד ימין וצינון. לפני חודשיים היה אותו דבר ומשטח גרון חזר שלילי. הכאב מציק . לא נראה קשר לסינוסים. יתכן וקיים גרוי על רקע ויראלי אולם אם נמשך כדאי לעבור בדיקת אף אוזן גרון כולל בדיקת לרינקס. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים