כאבים באזור העין ובגבה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

04/02/2015 | 11:20 | מאת: שיר

בבקשה יעוץ דחוף. מזה 5 ימים סובלת מכאב חזק פועם באזור העין מעל הגבה. הכאב מתגבר בהורדת הראש. אין לי נזלת בכלל יש לציין שהייתי מצוננת לפני כשבועיים עם נזלת. עשיתי צילום מערות האף להלן התשובה:תפיחות רירית בסינוסים מסקילריים,יותר מימין. מה עליי לעשות?

שלום, מזה 5 ימים סובלת מכאב חזק פועם באזור העין מעל הגבה. הכאב מתגבר בהורדת הראש. אין לך נזלת והייתי מצוננת לפני כשבועיים עם נזלת. בצילום מערות האף -תפיחות רירית בסינוסים מקסילריים, יותר מימין. ממליץ לפנות לרופא אף אוזן גרון. יתכן שמדובר בסינוסיטיס חריפה הדורשת טיפול אנטיביוטי. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים