אוזניים סתומות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

19/01/2015 | 20:35 | מאת: רחל

שלום, בת 47, בד"כ בריאה. לפני כ- 10 ימים החלו תסימנים של הצטננות: כאב גרון, שיעול, נזלת, כאבי ראש, חולשה וכד'... רופא משפחה המליץ על טיפול תומך בלבד משמע:נוסידקס, טיפות אף, אופטלגין.. לאחר מספר ימים שבהם חלה החמרה: עפעפיים נפוחות, ליחה בגושים ירוקים, התחלתי אנטיביוטיקה מוקסיפן. לפני כ- 5 ימים לערך, האוזניים החלו לכאוב עם הרגשה שהם סתומות, וחלה ירידה בשמיעה. רופא משפחה רשם טיפות אוזניים דזורן. נכון לרגע זה: מציק לי מאוד האוזניים הסתומות, וכאבים בצידי הרקות והראש. מוקסיפן ודזורן לא עזרו לי לאוזניים. מה לעשות? אובדת עצות. תודה לתשובתך.

01/02/2015 | 15:45 | מאת: רחל

אוזניים סתומות לאחר צינון, לאחר לקיחת אנטיביוטיקה מוקסיפן ל 10 ימים, ודקסמול קולד למשך שבוע, מתי צריכים להשתחרר? האוזניים עדיין סתומות והשמיעה לקויה. הנזלת השתפרה אך האוזניים לא. מה משך זמן עד להשתחררות האוזניים?

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים