נוזל מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/01/2015 | 15:11 | מאת: רועי

שלום! יש לי נזילה מהאף של נוזל שקוף (נראה כמו מים?) כשזה קורה יוצא ממש כמות קטנה, גודל של טיפה לא יותר. זכור לי שזה קרה לי בחורפים קודמים. ממה שזכור לי, זה קורה לי רק בחורף. (חייב לציין שאני לא מצונן) כדאי ללכת לבדוק את זה (חיפשתי קצת ומצאתי "דליפה של נוזל המוח" שעונה לי על הסימפטומים בערך) האם זה דבר שקורה להרבה החורף ואין לי מה לדאוג? תודה

שלום, יש לך נזילה מהאף של נוזל צלול בכמות קטנה, גודל של טיפה לא יותר. זה קרה גם בחורפים קודמים. זה קורה רק בחורף. זה לא נשמע כמו דליפה של נוזל שדרה אולם על מנת להסיר חשש לפנות לבדיקת אף אוזן גרון מלאה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים