נזלת שאינה עוברת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

08/01/2015 | 13:27 | מאת: רונה

התגלה אצלי סרטן ריאה בדרגה 4 לפני חודשיים וכחודש ימים אני מקבלת תרופה בשם אירסה. מספר ימים לאחר תחילת נטילת התרופה קיבלתי נזלת עם דימום קל משני הנחיריים. זה נמשך כחודש. טיפלתי בתחילה בנוסידקס והנזלת עברה, אך היא חזרה. אני מטולפת עכשיו בסינופד וזה עוזר רק קצת. אני חוששת מאד שקיבלתי עוד סרטן בסינוסים. האם יש חשש? כמובן אבדק אצל רופא אף אוזן גרון.

שלום מספר ימים לאחר תחילת נטילת התרופה קיבלת נזלת עם דימום קל משני הנחיריים. זה נמשך כחודש. טיפלתי בתחילה בנוסידקס והנזלת עברה, אך היא חזרה. סינופד עוזר רק קצת. את חוששת מאד שקיבלת מחלהבסינוסים. כלל לא מחייב. דרושה בדיקת אף אוזן גרון ואודל הדמייה של הסחנוסים. אפשר לשפר את המצב. בברכה והחלמה מהירה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים