נזלת תמידית

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

20/12/2014 | 08:15 | מאת: שירה רוגצבסקי

שלום רב לך ד"ר הריני סובלת כל השנים מנזלת תמידית. לעולם אני זוכרת את עצמי מקנחת את האף וטישו קבוע בתיק. גם קיימת אי נוחות פנימית באיזור האף. הדבר משבש את איכות החיים מה ניתן לעשות? האם קשור איכשהו לצרידות מקצועית(גננת במקצועי) תודה על התייחסותך

שלום, יש לך נזלת תמידית. קיימת אי נוחות פנימית באף. הדבר משבש את איכות החיים. בדיקת א א ג חיונית. יש לחשוב גם על נזלת אלרגית. כדאי לנסות טיפול אנטי היסטמיני ותרסיסי אף. בהלל יפה יש מחקר עם רימונים לאף- אפשר לנסות. לא נראה קשור למקצוע. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים