התעבות רירית בחלל האף..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/11/2014 | 19:45 | מאת: סיגלית נחמיאס

לפני כחודש הרגשתי תחושה של זבוב או ברחש שניכנס לי לניחר צד ימין ומאז התחלתי להתעטש ונזלת שקופה ללא הפסקה...ביקרתי אצל הרופא שחשדה בסינוסים נתנה אנטביטיקה ועשתה צילום מערות האף...כעבור שלושה ימים של טיפול בטיפות אף אוזניים אנטיביטיקה לה היה שיפור במצבי הלכתי לרופא א.א. גרון.. שהסתכל על הצילון ואמר אין לך דלקת בסינוסים יש לך אלרגייה... נתן לי טיפול באריוס וטיפות אף המכילות סטרואידים.. לא לקחתי את התרופות הנ"ל..ובנתיים לא נושמת מהאף . היום ניגשתי שוב לרופא שקיבלה בנתיים את ממצאי הצילום ושם נאמר שיש ליהתעבות רירית במערות האף..? האם הטיפול הנ"ל נכון..והאם תחושת הטעם והריח והנשימה ישובו אליי.

שלום, הרופאה שחשדה בסינוסים נתנה אנטביוטיקה ועשתה צילום מערות האף...כעבור שלושה ימים של טיפול בטיפות אף אוזניים אנטיביוטיקה לא היה שיפור במצב. רופא א.א. גרון אמר שאין דלקת בסינוסים. קבלת אריוס וטיפות אף המכילות סטרואידים. לא לקחת את התרופות ולא נושמת מהאף . הקביעה של רופא א א גרון נכונה. מקווה שעם הטיפול תחושת הטעם והריח והנשימה ישובו אליך. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים