אף סתום במהלך שלושה שבועות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

22/09/2014 | 07:38 | מאת: אלמונית

שלום. הייתי מצוננת כ10 ימים לפחות עם שיעול וכו', אך אף סתום בצד אחד לפחות נותר עד עכשיו וחלפו כבר שלושה שבועות. האם זה הגיוני? במהלך הצינון האוזן אפילו נסתמה ככל הנראה בגלל המצב. אבל לא זכור לי שנותרתי מתישהו עם אף סתום לאורך זמן רב כל כך. כיצד זה הגיוני והאם דורש פנייה לרופא?

שלום. היית מצוננת כ10 ימים לפחות עם שיעול , האף סתום בצד אחד לפחות עד עכשיו וחלפו כבר שלושה שבועות. יכול להיות שעדין יש גודש ובצקת באף אך כבר היה צריך להשתפר לפחות חלקית. אם זה נמשך, מומלצת בדיקת א א גרון. בברכה

22/09/2014 | 22:41 | מאת: אלמונית

אני נושמת בסדר רק לעיתים האף באחד הצדדים קצת סתום. הנזלת שיוצאת היא מימית ולא סמיכה. אני מתעטשת לאחרונה גם מספר פעמים רב . ייתכן אולי שהצינון לא קשור אלא מדובר בתופעה אלרגית?

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים