כאבים קלים באוזן אחת.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/09/2014 | 10:19 | מאת: בתיה

שלום רב, שאלתי מתייחסת לאח שלי, הנ"ל בן 40 בריא בד"כ ואינו נוטל שום תרופות. מזה מספר חודשים הוא מתלונן בשעות הבוקר לאחר היקיצה על כאבים קלים באוזן אחת ולאחר כשעה זה עובר לו ולא כואב לו מאומה במשך היום. הוא היה אצל רופא המשפחה אשר אמר שבאוזן אחת יש דלקת ואוזן אחרת ישנה סתימה, הוא היה אצל רופאת אף אוזן גרון אשר הוציאה לו פקק מהאוזן וגם נתנה לו אנטיביוטיקה וטיפות והוא כבר סיים את הטיפול בהם ובכל זאת הוא טוען שכאשר הוא קם בבוקר אוזן אחת כואבת לו מעט ובחלוף שעה זה עובר לו ולא כואב לו במשך היום. ברצוני לשאול בבקשה מה זה יכול להיות? האם מומלץ לעשות בדיקה חוזרת? לתשובתך אודה מראש. בתיה.

שלום, בן 40 בריא בד"כ. מזה מספר חודשים הוא מתלונן בשעות הבוקר לאחר היקיצה על כאבים קלים באוזן אחת ולאחר כשעה זה עובר לו ולא כואב לו מאומה במשך היום. הוא היה אצל רופא המשפחה אשר אמר שבאוזן אחת יש דלקת ואוזן אחרת ישנה סתימה, הוא היה אצל רופאת אף אוזן גרון אשר הוציאה לו פקק מהאוזן וגם נתנה לו אנטיביוטיקה וטיפות והוא כבר סיים את הטיפול בהם. בכל זאת הוא טוען שכאשר הוא קם בבוקר אוזן אחת כואבת לו מעט ובחלוף שעה זה עובר לו. אם זה ממשיך והאוזן תקינה (לאחר בדיקה חוזרת של אף אוזן גרון), יש לבדוק גם את מפרק הלסת. בברכה

29/09/2014 | 18:52 | מאת: בתיה

שלום רב, ראשית כל תודה על תשובתך הקודמת. היום אחי היה אצל הרופאה בשנית, היא בדקה את האוזן ואמרה שיש לו דלקת וגם פוליפ בתוך האוזן, את הפוליפ היא הוציאה ושמה לו בתוך האוזן פתיל לפי הגדרתה, כמו כן היא נתנה לו טיפות למשך שבוע ימים, 3 טיפות 4 פעמים ביום והיום בערב 10 טיפות ולאחר יום להוציא את הפתיל שהיא שמה באוזן. האמת שאני מאד מודאגת האם יכול להיות פוליפ בתוך האוזן? האם היא יכולה להוציאו תוך מספר דקות כפי שעשתה? יש לו ביקורת אצלה בעוד שבועיים האם על פי מה שאני כותבת נראה לך שהדיאגנוזה שלה נכונה? החשש שלי שהיא עלולה לפגוע לו באוזן באופן בלתי הפיך. לתשובתך ממתינה בקוצר רוח ואני אהיה אסירת תודה. בתיה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים