בדיקת רופא- הסנפה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

04/09/2014 | 01:07 | מאת: טליה

שלום בבקשה לא להטיף למה שאשאל כאן, אני יודעת שמה שאני עושה מזיק לי וזה בטיפול אבל יש לי שאלה. לפני כ 10 שנים עברתי ניתוח פלסטי+ יישור מחיצה באף. לפני כשנה עקב קשיים לעיתים בנשימה המליץ לי רופא אף אוזן גרון על ניתוח מחיצה שוב, מכיוון שמבדיקתו המחיצה אינה ישרה. במשך הזמן העניין הפריע לי יותר ויותר ולכן החלטתי ללכת אליו, לבדיקה ולעבור את הניתוח אם יחליט שזה יפתור את העניין. שאלתי היא, לפני כחודשיים התחלתי בהסנפה יום יומית של אבקה מסויימת, והתדירות עלתה מפעם ביום להרבה יותר, קבעתי תור לרופא מספר פעמים וביטלתי מכיוון שחששתי שיוכל להבחין במעשי. שאלתי היא (בלי קשר אני יודעת שזה פוגע בי ואני צריכה להפסיק), כמה זמן להמתין מההסנפה האחרונה עד לבדיקת הרופא על מנת שלא יוכל להבחין בכך? האם הנזק שנגרם לריריות האף (קח קראתי), הפיך? אם נגרם... תודה רבה

שלום לפני כ 10 שנים עברת ניתוח פלסטי ויישור מחיצה באף. לפני כשנה עקב קשיים לעיתים בנשימה רופא אף אוזן גרון המליץ על ניתוח מחיצה חוזר, מכיוון שמבדיקתו המחיצה אינה ישרה. במשך הזמן העניין הפריע יותר ויותר ולכן החלטת לעבור את הניתוח. לפני כחודשיים התחלת בהסנפה יום יומית של אבקה מסויימת, והתדירות עלתה. מציע להמתין שבוע שהאף נקי לפני בדיקת הרופא. יתכן והנזק שנגרם לריריות האף הפיך. צריך לראות. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים