אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

28/08/2014 | 15:17 | מאת: לירז

שלום אני לא יודעת אם זה שייך לפורום הזה אבל כשבוע הייתי מקוררת עם שיעולים חזקים ופתאום החל לי כאבי אוזניים חמורים למחרת בבוקר הלכתי לרופא ילדים שלי ( אני בת 22) אמר לי דלקת חריפה ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע שסיימתי אתמול את הכדורים אבל מהיום הראשון בעצם האוזן שסבלה מכאבים סתומה מרגישה מין עיקצוצים אבל האוזן לא נפתחת , מה אפשר לעשות ? הכאבים כבר אינם

שלום, כשבוע היית מקוררת עם שיעולים חזקים ופתאום היו כאבי אוזניים חמורים. רופא ילדים אבחן דלקת חריפה ונתן אנטיביוטיקה לשבוע האוזן סתומה ומרגישה מין עיקצוצים ואוזן לא נפתחת. נראה כי מדובר בנוזלים וחוסר אורור של אוזן תיכונה. יש צורף בייבוש נוזלים, טיפות אך וזוקונסטריקטוריות, מורידי גודש. הכי טוב בדיקת אף אוזן גרון והערכת המצב ולפי הממצאים יטפל בחסימה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים