מחיצת האף ואסתטיקה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

21/08/2014 | 17:37 | מאת: דנה

שלום, יש לי טיפה מחיצת אף עקומה , לדעתי היא זו שבעצם גרמה לי לאף בצד אחד להיות יותר נפוח. זה לא משהו שנראה ממש לעין (לא בולט), אך אני רואה אותו דיי טוב. אני רוצה להזיז וליישר את המחיצה בעיקר על מנת שהנפח הזה שיש לי באף בצד אחד יתאזן עם השני ששם יש חוסר נפח. ואני בטוחה שזה נגרם כל החוזר איזון בצורה של האף בגלל המחיצה בעקומה קלות. אכן ניתוח של יישור המחיצה יישר לי את הנפיחות ויאזן את האף ויגרום לו להיות מאוזן ויפה יותר נכון? (בהתחשב שהעניין באף הוא לא חמור) אשמח לתשובה

שלום, יש לך מחיצת אף עקומה. את רוצה להזיז וליישר את המחיצה בעיקר על מנת שהנפוח שיש לך באף בצד אחד יתאזן עם השני. יתכן ואת צודקת ויישור המחיצה ישפיע על האף אך ברוב המקרים יש צורך ברינופלסטי כדי לשנות את צורת האף החיצונית. כמובן שצריך לבדוק לך את האף ולהחליט. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים